Fraudă roșie! Un candidat la prezidențiale s-a mânjit în plină campanie electorală! E demn de… Cartea Recordurilor / foto

HomeStiri Noi

Fraudă roșie! Un candidat la prezidențiale s-a mânjit în plină campanie electorală! E demn de… Cartea Recordurilor / foto

În prag de sărbători pascale, un candidat la prezidențiale a stârnit un val de uimire și... suspiciuni. Nicușor D

Papa Francisc se simte din ce în ce mai bine. Suveranul Pontif ar putea fi prezent la evenimentele importante din Săptămâna Mare
Pe cel mai fierbinte front din Donbas, rușii au pierdut doar într-o lună mai mulți soldați decât în cei 10 ani ai unui alt război sângeros purtat de Moscova, susține armata ucraineană
VIDEO Peste 100 de polițiști protestează la Vama Sculeni -a tăiat salariile tocmai celor care fac munca mai grea

În prag de sărbători pascale, un candidat la prezidențiale a stârnit un val de uimire și… suspiciuni.

Nicușor Dan a dezvăluit secretul ouălor roșii strălucitoare: o combinație „naturală” de sfeclă roșie, ceapă și, pentru acel luciu aparte, un strop de slănină. Încântată de această rețetă eco-friendly, Valentina Pufulescu, renumitul trainer de dicție, a decis să testeze metoda. 

Însă, surpriză! În timp ce ouăle lui Nicușor Dan păreau să fi absorbit perfect nuanțele roșiatice ale sfeclei, cele ale Valentinei Pufulescu au rămas palide. 

2. -imagine fara descriere- (oua-nicusor-dan_11404200.jpg)

Valentina Pufulescu:

3. -imagine fara descriere- (oua_37830700.jpg)

4. -imagine fara descriere- (oua-1_99633600.jpg)

Speculațiile au început să curgă: oare Nicușor Dan deține o varietate secretă de sfeclă roșie, crescută în laboratoarele subterane ale primăriei? Sau poate că slănina are proprietăți magice de fixare a culorilor, necunoscute încă de știință? Unii internauți au sugerat chiar că Nicușor Dan ar fi apelat la o doză de „vopsea de ouă din supermarket”, ascunsă sub mantia „naturalului”.

Un lucru este cert: Cu sfeclă roșie se pot obține nuanțe de rozaliu, în funcție de cât timp le lași la fiert și de concentrația de sfeclă. Ceapa galbenă sau roșie poate da nuanțe de galben sau portocaliu.

Însă, pentru un roșu intens, cum arătau ouăle… lui Nicușor Dan doar sfecla și ceapa s-ar putea să nu fie suficiente. De obicei, pentru o culoare roșie vibrantă se folosește coajă de ceapă roșie în cantitate foarte mare sau chiar vopsea specială pentru ouă.

Deci, da, poți obține o culoare ușoară, dar intensitatea depinde mult de cantitatea și timpul de fierbere. Un roșu „aprins” doar cu sfeclă roșie ar fi… o realizare demnă de Cartea Recordurilor Culinare!

Între timp, bucureștenii așteaptă cu nerăbdare următoarea ediție a „trucurilor lui Nicușor Dan”, întrebându-se ce alte secrete culinare mai ascunde candidatul la prezidențiale.

VEZI ȘI: Papa Francisc și-a păstrat simțul umorului până în ultimele clipe. Ce i-a zis verișoarei sale în vârstă de 93 de ani

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți ZiarInfo și pe Google News

COMMENTS